GOLFIN ALOITTAMINEN

Golfin aloittamisen abc

Golfharrastus alkaa Green Card -suorituksesta. Sen tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen varsinaiseen aloittamiseen ja golfkentällä pelaamiseen etenkin kanssapelaajia vaarantamatta. Alkeiskurssi ei yksinään takaa suorituksen hyväksymistä. Omaa osaamista on syytä kehittää harjoituskentällä myös omatoimisesti tai opettajan avustuksella.

1. Golfkentälle kokeilemaan
Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia. Kun saavut golfkentälle, niin ota yhteyttä kentän opettajaan tai mene caddiemasterin (kentän vastaanottovirkailija) luokse ja ilmoita että haluaisit kokeilla golfia. Kentällä myös tutustumis-iltoja...

2. Kurssille
Jos tuntuu siltä, että laji alkaa kiinnostaa, niin kannattaa ehdottamasti aloittaa käymällä alkeiskurssi. Ammattitaitoisen opetuksen avulla opit oikeat tekniikat ja pelin ideologian heti aloittaessasi. Näin saat kipinän roihahtamaan liekkiin ja pääset nopeammin nauttimaan tästä suuremmoisesta pelistä, golf.

3. Suorita Green card
Green card on golfin ajokortti. Ilman sitä ei pääse täysimittaiselle kentälle. Green card-järjestelmä edesauttaa sujuvaa ja turvallista peliä, aivan kuin ajokortti liikenteessä. Toki jos olet jo taitaja voit suorittaa vain "inssiajon" eli lyöntikokeet, sääntökokeen ja pelitaitokokeen ilman kurssia.

4. Liity golfseuraan jäseneksi
Jokaisen pelaajan tulee olla jonkin golfseuran jäsen. Samalla saat golfliiton jäsenkortin, jolla pääsee pelaamaan kentille maksamalla kierroskohtaisen tai kausipelimaksun. On tietenkin hyvä olla omalla kentällä jäsenenä ja näin kuulua yhteisöön joka kehittää ja tukee oman kotikenttäsi toimintaa.

5. Pelaa ja nauti
Kilpaile, viihdy kavereittesi kanssa kentällä ja tapaa uusia ihmisiä. Golf voi olla sinulle kaikkea noista tai vain jotakin. Sinä päätät mitä haluat.

Kokeileminen: Vuokramailat 0€ + Rangepoletti 2€

MITÄ ON GOLF?
Pieni pallo ja iso ilo:)

Klikkaa ja katso:
http://www.youtube.com/watch?v=BlMwpRJaFiM

Tiedustelut ja varaukset:

JEGOLF ACADEMY - Janne Eskola  050-5991992
janne.eskola (at) jegolf.fi

 

Tmi Janne Eskola
Y-1599861-9