ASSISTANT PRO Kim Kujala
GOLFOPETUS - TAHKO / TARINA GOLF
JEGOLF MAILAPAJA - TAHKO


Golf Trainee
050-5598832

e-mail: kujalagolf@gmail.com


Voit myös soittaa/meilata minulle suoraan ja ehdottaa sinulle soveltuvaa treeniaikaa.
  1. Milloin/Miten aloitit golfin?
  • Ensikosketus lajiin tapahtui vuonna 2000 Jyväs-Golfin rangella. Ensimmäiset vuodet menivät silloin tällöin pelaillessa, mutta varsinainen golfkärpäsen puraisu taisi tapahtua kun ensimmäinen kisavoitto osui kohdalleni. Tuon jälkeen halu itseni kehittämiseen lajin eri osa-alueilla on vain kasvanut vuosi vuodelta.
 
  1. Mitä golf minulle merkitsee?
  • Golf merkitsee minulle jatkuvaa oppimista. On hienoa että olen löytänyt lajin jossa en tule ikinä ns. valmiiksi. Tämä maailman vaikeimmaksi pallopeliksikin kutsuttu laji tuo minut kentälle aina uudelleen, sillä joka kerta kentällä ollessani saan uusia oivalluksia ja opin uusia asioita pelin monilta eri osa-alueilta. Golf on nostanut minut huipulle. Golf on polkenut minut maahan. Golf ja sen mukana elämääni tulleet asiat ovat opettaneet minua matkan varrella ja muovanneet minusta ihmisen joka tänä päivänä olen. Golf on yksinkertaisesti iso osa minua.
 
  1. Valmennus?
  • Olen toiminut juniorivalmennuksessa Tahkon Golfseurassa viimeisen neljän vuoden ajan. Ryhmäohjauksia, yksityistunteja sekä peliopetusta kentällä olen päässyt myös tekemään viimevuosina. Tulevaisuudessa tavoitteeni on suorittaa PGA teaching professionalin pätevyyteen vaadittavat koulutukset. Uskon että JEgolf akatemiaan mukaan pääseminen auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni ja on hienoa päästä mukaan tähän ammattitaitoiseen ryhmään.
  1. Muuta?
  • Jokainen ihminen on erilainen. Tästä syystä jokainen swingi on erilainen. Haluan auttaa oppijaa löytämään omat vahvuutensa lyönnissä sekä itse pelissä. Vahvuuksien varaan on hyvä rakentaa. Tavataan viheriöillä!