Golf on edullinen laji nuorille

Golf on lajina edullisempi kuin moni osaa arvatakaan. Esim. alakouluikäiset pelaavat huoltajan seurassa aivan ilmaiseksi. Riittää, että olet seuran jäsen (80€) ja green card on suoritettu. Nuorimpien juniorien harjoituksiin pääset koko kesäksi jo 120 eurolla. Katso lisää.

Tarinagolf Oy tarjoaa kaikille Tarinagolf ry:n alle 10v junioreille ilmaisen pelioikeuden. Näin Tarinagolf Oy haluaa tukea nuoria hyvän harrastuksen alkuun.

Opiskelijana pelaat edullisesti kolmekymppiseksi saakka

Tarinagolf haluaa tukea kaikkia opiskelijoita hyvän harrastuksen parissa. Olemme entisestään pidentäneet opiskelijoiden alennettua pelioikeusaikaa aina kolmekymppisiin saakka. Nyt opiskelijan pelioikeusmaksuun 400€ ovat oikeutettuja kaikki 1988- jälkeen syntyneet opiskelijat. Alennuksen saat toimittamalla opiskelijatodistuksen toimistoon.
Opiskelijapelioikeus       400 €      opiskelija, synt. 1997-1988, opiskelijatodistus
Juniori yli 16 v.               300 €      syntynyt v. 1998-2002
Juniori alle 16 v.             200 €      syntynyt v. 2003-2005
Juniori 10-13 v.              100 €      syntynyt v. 2006-2009
Juniori alle 10 v.              0 €        lapsiryhmä, v. 2010 ja myöhemmin syntyneet

Tarinan valmennustoiminta

Kaudella valmennusta annetaan viidessä eri ryhmässä. Näin pystymme tarjoamaan laadukkaan perusvalmennuksen kaikille junioreille. Lisäpanostusten myötä olemme voineet kohdentaa enemmän ohjaajia myös nuorimpien junioreiden valmentamiseen. Yksi tärkeimmistä asioista valmennuksessa on se, että voimme tarjota ohjausta riittävän pienissä ryhmissä ja tätä kautta oppiminen myös tehokkaampaa.

Ammattivalmentajien myötä tarinalainen valmennus on korkealla tasolla. Tarinan päävalmentaja PGA Pro Janne Eskola on palkittu kahdesti vuoden valmentajana Savossa. Suomen PGA palkitsi Janne Eskolan Teaching professional of the year -palkinnolla. Hänen lisäkseen koulutetut ohjaajat luovat laadukkaan pohjan ohjaukselle ja valmennukselle.

 

Harjoitusryhmät

Aloittelijat - Golfkerho

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu alle 10-vuotiaille vasta-alkajille. Ryhmän ohjauksessa ja valmennuksessa painopiste on perusliikuntataitojen kehittäminen ja niiden hyödyntäminen golfin pelaamisessa. Harjoitukset pidetään talvikaudella Talvitarinassa ja kesäkaudella Tarinassa.

Harrasteryhmä

Harjoittelun painopisteenä on monipuolisuus ja golfin pelaamisen perustaitojen omaksuminen.
Ryhmä toimii myös siirtymäryhmänä kilparyhmiin sekä valmennusryhmänä niille, jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailemisesta.
Harjoitukset pidetään talvikaudella Talvitarinassa ja Rauhalahden kuplalla. Kesäkaudella Tarinassa.

Kilparyhmät  (FT/ FJT/ JCT / FUTURE)

Linda Haara voitti alle 18-vuotiaiden SM-kultaa

Kilparyhmissä harjoittelu on tavoitteellista ja tähtää kilpailemiseen sekä kansallisilla  toureilla, että kansainvälisissa kilpailuissa. Ryhmät jakaantuvat pelattavan tourin mukaan. Kilparyhmien harjoitteluun liittyy olennaisena osana myös fyysinen harjoittelu, joka toteutetaan ohjatusti ammattilaisen valvonnassa. Harjoitukset pidetään  talvikaudella Talvitarinassa, Oheisharjoittelukeskuksella ja Rauhalahden tenniskuplalla. Kesäkaudella Tarinassa. Kilparyhmiin valinta tapahtuu ohjaajien ja valmentajien suositusten mukaisesti. 

 

AK-stipendirahasto

Rahaston tarkoitus on tukea kyvykkäitä Tarinagolf ry:n nuoria golfinpelaajia, kerran vuodessa myönnettävien stipendien muodossa. Stipendit myönnetään hakemusten perusteella ja jaetaan TarinaGolf- yhteisön syyskokouksen yhteydessä.
Lisätietoja stipendistä.

Ajo-ohje TalviTarinaan

Ajoreitti on Siilinjärveltä Maaningan tietä 1 km, josta va­­semmalle viitta: KUMPUNEN, jota ajetaan n. 500 m kääntyen seuraavaksi vasemmalle (viitta: TalviTarina). 
TalviTarinan portit pidetään auki koko talven ja pysäköinti piha-alueelle merkityille paikoille. Talvitarinan sisään ovikoodilla.

YHTEYSTIETOLOMAKE HARJOITUSRYHMIIN
Yhteystietolomake (doc,pdf) palautetaan valmentajalle / 
seuran toimistolle joko postitse tai sähköpostitse.

Osoitteet löytyvät lomakkeen yläreunasta.