YHTEISTYÖSSÄ MUKANA
SUOMEN PGA - PROFESSIONAL GOLFER´S ASSOSIATION
PGA:n internet-sivut antavat yleiskatsauksen Suomen ammattilaisgolftoiminnasta. Näiltä sivuilta löydät yksityiskohtaista tietoa Suomen PGA ry:stä, kaikista sen jäsenistä, koulutuksesta ja kilpailuista.
Golfopetuksen, -valmennuksen sekä välineiden hankintojen suhteen kannattaa aina turvautua PGA -ammattilaisen apuun. Euroopan PGA on antanut laatutakuun Suomen golfammattilaisten koulutukselle, jota edelleen kehitetään myös jatkuvasti. Kannattaa aina varmistaa, että klubin pro täyttää PGA:n kriteerit opetustoiminnan harjoittamiselle.

Kotisivu: www.pga.fi
TARINA GOLF
TarinaGolfissa syntyy monta tarinaa... Vanha ja Uusi Tarina tarjoavat 36-reikää pelattavaa. Vanha Tarina on vuonna 1988 valmistunut Kosti Kurosen suunnittelema, kauniissa ja vaihtelevassa maastossa sijaitsevasta 18-reikäisestä kenttä. Sen rinnalle rakennettiin Jan Sederholmin suunnittelema Uusi Tarina, joka valmistui 2002.

Kotisivu: www.tarinagolf.fi

Kenttäesittely: Vanha Tarina
 

Kenttäesittely: Uusi Tarina

AJAMINEN TALVELLA HALLILLE
Ajo-ohje TalviTarinaan

Ajoreitti on Siilinjärveltä Maaningan tietä 1 km, josta va­­semmalle viitta: KUMPUNEN, jota ajetaan n. 500 m kääntyen seuraavaksi vasemmalle (viitta: TalviTarina). 
TalviTarinan portit pidetään auki koko talven ja pysäköinti piha-alueelle merkityille paikoille.

TAHKO GOLF

Tahko Old ja New Course ovat tunnustetusti kauneimpia ja pelaajaystävällisimpiä golfkenttiä Suomessa. Puistomainen Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille.

Golden Resort -huvila-alueen äärellä sijaitseva New Course on puolestaan pituutensa, korkeuserojen ja kapeampien väylien ansiosta mielenkiintoinen ja sopivan haastava.

Molempien kenttien läheisyydestä löytyvät monipuoliset harjoitusalueet sekä korkealuokkaiset majoitus- ja ravintolapalvelut.

Kotisivu: www.tahkogolf.fi
EERIKKALA GOLF
9-väyläinen kenttä valmistui 2005. Riitniemessä kauniisti muotoiltu kenttä. Soveltuu hyvin klubipelaajalle, mutta antaa huipputulokseen pyrkivälle tiukan vastuksen voimakkaan bunkkeroinnin ansiosta. Eerikkala Golf sijaitsee Tervon kunnassa n. 55 km Kuopiosta länteen, tie numero 551 varrella.

Kotisivu: www.eerikkalagolf.fi
MIZUNO
Yksi suurimmista golf merkeistä maailmalla. Vaihtoehtoja runsaasti niin naisille kuin miehille. Taattua laatua!

Kotisivu:http://golf.mizunoeurope.com/
 

BRIDGESTONE GOLF                                                                                     

Peten Shopista laaja golftarvikevalikoima ja kilpailukykyiset hinnat.
Kysy Peteä kun tarvetta golfostoksille tulee.
Brigestone Golfin hinta/laatu on kohdallaan ja se on yksi shopin päämerkeistä. 
Tarjolla laaja pallovalikoima.
Bridgestone Golf: http://www.bridgestonegolf.com

Varusteet saat Peteltä Kauppa Tarinasta
Kauppias: Pete Partanen
Kauppa Tarina 044-7773606
http://www.kauppatarina.fi/yritys

GALVIN GREEN - PELAAJAN VAATETUS                                                                                     

We never compromise- slogan kertoo kaiken oleellisen. Tinkimättömästi valmistetut Gore-Tex sadeasut, suorat pelihousut ja paidat ovat laadutaan huippuluokkaa. 

www.galvingreen.com

Vaatetuksen saat Peteltä Kauppa Tarinasta
Kauppias: Pete Partanen
Kauppa Tarina 044-7773606
http://www.kauppatarina.fi/yritys
ECCO

Ajan hermolla kulkeva Ecco on kovaa vauhtia kasvava huippubrändi myös golfissa. Sopii suomalaiseen jalkaan erinomaisesti. Malistossa löytyy niin Jakinnahkaisia kisakenkiä, kuin myös katutennareita rennommin askeltaville ! 

www.ecco.com
Ykkösgolf
Järjestän pelimatkani yhteistyössä Ykkösgolfin kanssa. Hommat toimii...

http://ykkosmatkat.fi/golf_matkat/
HURJA SOLUTIONS
Hurja Solutions Oy:n toiminta-ajatuksena on tuottaa yritysten ja yhteisöjen kilpailukykyä ja tehokkuutta parantavia digitaalisen median palveluita.

Yritys on erikoistunut web-pohjaisten sovellusten suunnittelemiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Hurja tarjoaa monipuolisia verkkoviestintäpalveluita, kuten www-sivustoja, ratkaisuja asiakasviestintään ja sähköisten kyselyjen toteuttamiseen sekä tiedonsiirtoon ja -tallennukseen. Lisäksi yritys tarjoaa graafisen suunnittelun palvelut printti- ja digitaaliseen median tarpeisiin, sekä erilaiset 3D- ja multimediatoteutukset.
Kotisivu: www.hurja.fi