Golfin aloittaminen

Golf mielletään usein elitistiseksi ja kalliiksi harrastukseksi. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa ja harrastajalle on nykyisin tarjolla useita eri vaihtoehtoja pelaamiselle - kausipelioikeus, sarjakortit ja kertamaksu.

Golfkentälle kokeilemaan

Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia. Kun saavut golfkentälle, niin ota yhteyttä kentän caddiemasteriin (kentän vastaanottovirkailija) ja ilmoita että haluaisit kokeilla golfia. Lähes kaikilla kentillä on kesäisin myös tutustumisiltoja.

Kurssille

Jos tuntuu siltä, että laji kiinnostaa, niin golf kannattaa ehdottamasti aloittaa käymällä alkeiskurssi. Ammattitaitoisen opetuksen avulla opit oikeat tekniikat ja pelin ideologian heti aloittaessasi ja pääset näin nopeammin nauttimaan tästä suuremmoisesta pelistä, golf. Alkeiskurssin päätteeksi suoritettava Green card on golfin ajokortti, jota ilman ei pääse täysimittaiselle kentälle. Green card-järjestelmä edesauttaa sujuvaa ja turvallista peliä,

Golfseuraan jäseneksi

Jokaisen pelaajan tulee olla jonkin golfseuran jäsen, joka mahdollistaa myös pelaamisen muilla kentillä.

Pelaa ja nauti

Kilpaile, viihdy kavereittesi kanssa kentällä ja tapaa uusia ihmisiä. Golf voi olla sinulle kaikkea noista tai vain jotakin. Sinä päätät mitä haluat.

Lue lisää

Alla olevasta linkistä pääset Suomen Golfliiton sivulle, josta voit lukea lisää harrastuksen aloittamisesta.

Aloita Golf | golf.fi